Actueel:

restauratie algemeen


Restauratie gaat verder dan onderhoud of renovatie. Restaureren betekent het in oude staat behouden of terugbrengen van bv. een woning, kerk of ander bouwwerk. Zo zal bijvoorbeeld tot in detail worden uitgezocht hoe het gebouw er in het verleden uitzag. Originele bouwtekeningen en informatie uit archieven kunnen hierbij nuttige informatie opleveren. Wij weten deze wegen te bewandelen, ook als het gaat om het verkrijgen van schaarse antieke bouwmaterialen.

Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het in oude luister herstellen van historische gebouwen en woningen. Onze medewerkers beschikken over de kennis en vakmanschap om uw (monumentale) pand weer de uitstraling van weleer te geven.

 

In stad, dorp en wijde omgeving zijn gerealiseerde projecten van Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf te bezichtigen, welke door diverse opdrachtgevers aan ons zijn toevertrouwd.

Zondermeer een toonbeeld van eeuwenoud vakmanschap tot behoud van ons monumentaal erfgoed.

 


 

Butendykswei 2 , 9132 LN 
Engwierum

 
Tel: 0511 - 40 82 72 
Fax: 0511-  40 85 55


E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 


       Werkplaats - Kantoor
   Butendykswei 2, 9132 LN

 

 

 

 

Postbus 40, 9166 ZP
Schiermonnikoog

 

Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15

 

E-mail: info@bouwenopschier.nl     
 Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


 
              Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

Aangesloten bij:

klantgericht en
vakkundig personeel

Veelzijdigheid en betrokkenheid is eveneens kenmerkend voor ons personeel stuk voor stuk vaklieden, die klant-gericht betrokken bij hun vak, streven naar kwaliteit.Daarom leveren we kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht en krijgen we weinig klachten achteraf. Dit en een nog steeds groeiend klantenbestand in de noordelijke provincies en de Waddeneilanden is een bevestiging dat Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV vakwerk levert, in alle disciplines tegen reële kosten.

Kwaliteit verdient
de hoogste prioriteit

Ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit, want kwaliteit verdient bij ons de hoogste prioriteit.

Verbetering door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland en Vereniging Restauratie Noord geeft opdrachtgevers zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap en veiligheid voldoen.
 
Een verbetering door ons lidmaatschap van de Stichting Bouwgarant.
De stichting voorziet in een garantie-regeling voor met name particuliere opdrachtgevers. U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject. Ook verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichtheid wordt zeer op prijs gesteld.