Actueel:

Over ons

Ruim 130 jaar is dit Bouw- en Restauratiebedrijf een degelijke partner bij de realisatie van al uw projecten. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1883 gevestigd in het Friese Engwierum en heeft zich naast de uitvoering van burgerlijke en utiliteitswerken gespecialiseerd in de restauratie van historische en monumentale bouwwerken.
 
In 2012 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar Romke Dijkstra. Met daadkracht en visie is Bouwbedrijf Dijkstra de Graaf BV na een complete reorganisatie uitgegroeid tot een modern allround bouwbedrijf.

Met enige trots kunnen wij zeggen, dat wij op basis van vakmanschap en een lange ervaring, kennis hebben van alle specifieke aspecten welke Bouwen en Restaureren met zich mee brengen.
 
Ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit, want kwaliteit verdient bij ons de hoogste prioriteit.
Verbetering door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland.
Het geeft opdrachtgevers zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap en veiligheid voldoen.

Verbetering door ons lidmaatschap van Vereniging Restauratie Noord. Deze vereniging staat voor kwaliteit en geeft zekerheid dat de zorg voor uw historisch erfgoed bij ons in goede handen is. Deelname aan de specialistische opleidingen van het ROP dragen bij aan het behoud van vakmanschap voor de toekomst 
 
Een verbetering door ons lidmaatschap van de Stichting Bouwgarant.
De stichting voorziet in een garantieregeling voor met name particuliere opdrachtgevers.
U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject. Ook verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichtheid wordt zeer op prijs gesteld.
 
Wie Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV in een aantal woorden wil karakteriseren komt uit op veelzijdigheid - kwaliteit - betrokkenheid
 
In bouwteam verband kunt u bij ons terecht voor de complete begeleiding van het project van ontwerp tot oplevering. Alle werkzaamheden kunnen in eigenbeheer worden uitgevoerd, we adviseren, tekenen, berekenen en verzorgen de nodige aanvragen en vergunningen.

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud en interieurbouw is uw opdracht bij ons in goede handen.
 
Veelzijdigheid en betrokkenheid is eveneens kenmerkend voor ons personeel, stuk voor stuk vaklieden, die klantgericht betrokken bij hun vak, streven naar kwaliteit.
Daarom leveren we kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht en krijgen we weinig klachten achteraf.
Dit en een nog steeds groeiend klantenbestand is een bevestiging dat Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV vakwerk levert, in alle disciplines tegen reële kosten.

 

 

Butendykswei 2 , 9132 LN 
Engwierum

 
Tel: 0511 - 40 82 72 
Fax: 0511-  40 85 55


E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 


       Werkplaats - Kantoor
   Butendykswei 2, 9132 LN

 

 

 

 

Postbus 40, 9166 ZP
Schiermonnikoog

 

Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15

 

E-mail: info@bouwenopschier.nl     
 Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


 
              Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

Aangesloten bij:

klantgericht en
vakkundig personeel

Veelzijdigheid en betrokkenheid is eveneens kenmerkend voor ons personeel stuk voor stuk vaklieden, die klant-gericht betrokken bij hun vak, streven naar kwaliteit.Daarom leveren we kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht en krijgen we weinig klachten achteraf. Dit en een nog steeds groeiend klantenbestand in de noordelijke provincies en de Waddeneilanden is een bevestiging dat Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV vakwerk levert, in alle disciplines tegen reële kosten.

Kwaliteit verdient
de hoogste prioriteit

Ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit, want kwaliteit verdient bij ons de hoogste prioriteit.

Verbetering door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland en Vereniging Restauratie Noord geeft opdrachtgevers zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap en veiligheid voldoen.
 
Een verbetering door ons lidmaatschap van de Stichting Bouwgarant.
De stichting voorziet in een garantie-regeling voor met name particuliere opdrachtgevers. U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject. Ook verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichtheid wordt zeer op prijs gesteld.