Actueel:
  • verbouw algemeen

    Ook hiervoor bent u bij de specialisten van Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV aan het juiste adres. Ideaal voor u als klant in ons totaalpakket (turn key), alles onder één dak, één aanspreekpunt, é meer.

 

Butendykswei 2 , 9132 LN 
Engwierum

 
Tel: 0511 - 40 82 72 
Fax: 0511-  40 85 55


E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 


       Werkplaats - Kantoor
   Butendykswei 2, 9132 LN

 

 

 

 

Postbus 40, 9166 ZP
Schiermonnikoog

 

Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15

 

E-mail: info@bouwenopschier.nl     
 Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


 
              Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

Aangesloten bij:

verbouwOok hiervoor bent u bij de specialisten van Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV aan het juiste adres. Ideaal voor u als klant in ons totaalpakket (turn key), alles onder één dak, één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke, die over de mogelijkheid beschikt uw wensen in goed overleg gestalte te geven. Wij regelen het allemaal voor u vanaf schetsontwerp tot definitief ontwerp, de bouwaanvraag, het overleg met de diverse instanties als gemeente, nutsbedrijven en onderaannemers.

Als het nu om een kleine of grote verbouwing, uitbreiding van een woning, bedrijfsgebouw, recreatieverblijf, hotel, horecagelegenheid of kerk gaat, wij hebben een gespecialiseerd team die alle verbouw werkzaamheden voor u uitvoert.

De knowhow en vakmanschap van onze medewerkers garanderen u een optimaal resultaat. Daarnaast draagt een strakke planning van alle werkzaamheden bij een zo kort mogelijke belasting van de woon of gebruiksituatie voor de opdrachtgever. Bovendien kan Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV al haar werkzaamheden onder Bouwgarantie uitvoeren wat u extra zekerheid geeft.