Actueel:
 • restauratie algemeen

  Restauratie gaat verder dan onderhoud of renovatie. Restaureren betekent het in oude staat behouden of terugbrengen van bv. een woning, kerk of ander bouwwerk. Zo zal bijvoorbeeld tot in detail worden uitgezocht hoe het gebouw er in het verleden uitz meer.
 • restauratie boerderijen

  Door wijzigingen in gebruik komt het steeds vaker voor dat beeldbepalende boerderijen met hun karakteristieke voorhuizen worden her bestemd. Een aanpassing en verbouw tot woon, en/of kantoor of zorgboerderij vraagt zondermeer om kennis van meer.
 • restauratie kerken

  De diverse stichtingen, rentmeesters of instellingen zetten zich voortdurend in voor behoud van ons monumentale erfgoed. Na gedegen onderzoek door historici, deskundigen en restauratie architecten vinden restauraties plaats. Voor de uitvoe meer.
 • restauratie kerkinterieurs

  Restauratie omhelst niet alleen het gebouw met al zijn details. De prachtige interieurs die mede de waarde en rijkdom van het monument bepalen vormen samen een waardevol bijzonder geheel. Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf bezit over een modern meer.

 

Butendykswei 2 , 9132 LN 
Engwierum

 
Tel: 0511 - 40 82 72 
Fax: 0511-  40 85 55


E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 


       Werkplaats - Kantoor
   Butendykswei 2, 9132 LN

 

 

 

 

Postbus 40, 9166 ZP
Schiermonnikoog

 

Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15

 

E-mail: info@bouwenopschier.nl     
 Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


 
              Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

Aangesloten bij:

restauratieRestauratie gaat verder dan onderhoud of renovatie. Restaureren betekent het in oude staat terugbrengen van bv. een woning, kerk of ander pand. Zo zal bijvoorbeeld tot in detail worden uitgezocht hoe het gebouw er in het verleden uitzag. Originele bouwtekeningen en informatie uit archieven kunnen hierbij nuttige informatie opleveren. Wij weten deze wegen te bewandelen, ook als het gaat om het verkrijgen van schaarse antieke bouwmaterialen.

 

Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf BV heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het in oude luister herstellen van gebouwen en woningen. Onze medewerkers beschikken over de kennis en vakmanschap om uw (monumentale) pand weer de uitstraling van weleer te geven. 

 

In stad, dorp en wijde omgeving zijn gerealiseerde projecten van Bouwbedrijf Dijkstra De Graaf te bezichtigen, welke door diverse opdrachtgevers aan ons zijn toevertrouwd.
Zondermeer een toonbeeld van eeuwenoud vakmanschap tot behoud van ons monumentaal erfgoed.