Actueel:
  • onderhoud algemeen

    Onderhoudsadvies Het onderhoud van een bouwwerk is qua locatie en gebruiksomstandigheden van groot belang voor de levensduur van uw woning of gebouw. Wij adviseren u graag. Milieu en Duurzaamheid Wij beschikken over de specialistische kennis om meer.

 

Butendykswei 2 , 9132 LN 
Engwierum

 
Tel: 0511 - 40 82 72 
Fax: 0511-  40 85 55


E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 


       Werkplaats - Kantoor
   Butendykswei 2, 9132 LN

 

 

 

 

Postbus 40, 9166 ZP
Schiermonnikoog

 

Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15

 

E-mail: info@bouwenopschier.nl     
 Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


 
              Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

Aangesloten bij:

onderhoudOnderhoudsadvies
Het onderhoud van een bouwwerk is qua locatie en gebruiksomstandigheden van groot belang voor de levensduur van uw woning of gebouw. Wij adviseren u graag.

Milieu en Duurzaamheid
Wij beschikken over de specialistische kennis om de energie prestatie EPA van bestaande gebouwen en woningen in kaart te brengen.
Wij adviseren u over de te nemen maatregelen ten aanzien van isolatie en rendement verbetering teneinde de CO2 uitstoot te verminderen.
De gebruikerslasten voor energie worden hierdoor teruggedrongen wat op termijn voor gebouw en woning eigenaren een flinke kostenbesparing opleverd. 
Reeds vele projecten zijn door ons gerealiseerd.
 
Groot onderhoud
Wij realiseren onderhoudsprojecten op basis van preventief (planmatig) onderhoud aan de hand van een gedegen meerjaren onderhoudsplanning om uw pand in goede conditie te houden.
 
Klein onderhoud
Maar ook klein onderhoud als gevolg van achterstallig onderhoud, een deur die klemt, een defecte raam of deursluiting, lossen we snel en vakkundig voor u op.

Klusbus
Er staan een tweetal volledig uitgeruste klusbussen met vakkundig onderhoudspersoneel dagelijks tot u beschikking.